JOBB

Företagshälsan nära dig!

YOUVR NAM

VI SÖKER EN SJUKSKÖTERSKA

 

Dalarnas Företagshälsa AB är en fristående företagshälsa med enheter i Falun, Borlänge, Hedemora, Ludvika och Säter. Vår verksamhet bygger på att erbjuda våra kunder företagshälsovård av högsta kvalité. Vår affärsidé är att utveckla arbetsmiljön hos våra kunder och bidra till friskare medarbetare.

Vår vision är att hjälpa Dalarnas företagare att skapa världens bästa arbetsplatser.

 

Hos oss kan du få ett arbete i en framtidsbransch och bidra till ökad arbetsglädje och effektivitet hos våra kunder. Hos oss kommer du att få ett omväxlande arbete i en kreativ miljö och ingå i ett engagerat multiprofessionellt team. Vi har generösa arbetsvillkor och korta beslutsvägar. Viktigt att du som sökande har ett konsultativt förhållnings- och arbetssätt.

 

Vi ser gärna att du kan arbeta självständigt, ta eget ansvar och har vana att arbeta i team där samarbetsförmåga, engagemang och helhetssyn är viktiga egenskaper.

 

Företagssköterska - Hedemora

(heltid/deltid)

 

Vi söker dig som är leg sjuksköterska gärna med företagssköterskeutbildning med kompetens inom

arbetslivsinriktad rehabilitering.

 

Ditt arbete omfattar bl a olika hälsoundersökningar för livsstil, hälsa och arbetsmiljö, rehabiliteringsarbete med bedömningar och utredningar. Dina arbetsuppgifter handlar om att på ett konsultativt sätt ge stöd till kundanställda och chefer, enskilt eller i grupp. Det finns möjlighet att jobba hälsofrämjande och förebyggande utifrån konsultation, information och utbildning.

 

Erfarenhet av företagshälsovård är meriterande.

Tillträde: Efter överenskommelse.

Individuell lönesättning, ange löneanspråk.

Tjänstgöring kan förekomma vid de olika enheterna.

 

Vill Du veta mer kontakta gärna via mail:

vice VD Anna Domeij, Hedemora, anna.domeij@helahalsandalarna.se

 

Välkommen med din ansökan märkt ”Företagssköterska”, senast 2018-12-14 via mail till rekrytering@dalafh.se urval görs löpande.

 

 

 

OBS! Vi undanber oss förfrågningar från bemanningsföretag och säljare.

 

 

Copyright @ All Rights Reserved